Toyota iQ

1.0 VVTi Comfort Airco 12 Maanden Bovag Garantie

Bijzondere opties

  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Airco
  • Elektrische ramen voor
  • Stuurbekrachtiging
  • extra getint glas achter

Alles over de auto

Over de Toyota iQ

Kilometerstand 167.061 km
Bouwjaar 2011
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 4
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 3-ZSF-40
Wegenbelasting € 67 tot € 73 per kwartaal

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

Toyota iQ: Autorijden, maar dan extreem zuinig :-)

Het verbruik van deze auto is gemiddeld 4,4 liter per 100 km (dat komt neer op bijna 1 op 23!) en hij weegt 820 kg waardoor de wegenbelasting maar € 20,- per maand bedraagt.

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze 4-persoons Toyota iQ welke is voorzien van een pittige benzinemotor, airconditioning, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en 15 inch lichtmetalen velgen met vier zo goed als nieuwe Vredestein Ultrac banden in de maat 175/65-15.

Verder nog voorzien van: Lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur.

De Toyota iQ is bij ons ingeruild op een Mazda2 en hij is door de vorige eigenaren (sinds 2015 in dezelfde familie) altijd punctueel onderhouden. Het ingevulde onderhoudsboekje is aanwezig en de auto is nu ook meteen afleveringsklaar gemaakt door ons. We hebben o.a. een grote onderhoudsbeurt volgens de fabrieksgegevens en een airco service uitgevoerd, de remblokken achter zijn vernieuwd en de auto is van binnen en van buiten professioneel gereinigd (factuur met specificatie ter inzage). U kunt dus al meteen na de aankoop wegrijden met deze auto.

Afmetingen: Lengte 2.985 mm, Breedte 1.680 mm, Hoogte 1.500 mm. Deze Toyota iQ heeft een topsnelheid van 150 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 14,7 seconden. Aantal zitplaatsen: 4.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 68 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 998cc
Topsnelheid 150 km/h
Gewicht 820 kg
Wielbasis 200 cm
Lengte 299 cm
Breedte 168 cm
Hoogte 150 cm

Opties

Exterieur
Lichtmetalen velgen 15" Metaalkleur Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Interieur
Airco Elektrische ramen voor Stuurbekrachtiging Stuur verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Rokersvrije auto Lederen stuurwiel en versnellingspook
Overige
extra getint glas achter centrale vergrendeling met afstandsbediening
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Radio-cd/mp3 speler
Veiligheid
Airbag(s) side voor Airbag passagier Anti doorSlip Regeling Airbag(s) hoofd voor Brake Assist System Airbag bestuurder Airbag(s) knie Alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) hoofd achter Anti Blokkeer Systeem

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 4.4 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4 liter per 100km
CO2 uitstoot 99 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Henry Scholten
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 4.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 4.950