Ford USA Mustang

Coupe 4.6i V8 GT Automaat Boss 302 Parnelli Jones Tribute

Bijzondere opties

  • Audio installatie
  • Achterspoiler
  • Lichtmetalen velgen 18inch
  • Bluetooth
  • Airco
  • Cruisecontrol
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera
  • Multimedia systeem
  • Android auto
  • Lederen bekleding
  • Apple carplay

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 160.523 km
Bouwjaar 2007
Kleur oranje
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Coupé
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken 02-XHR-5
Wegenbelasting € 267 tot € 292 per kwartaal

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

Meer foto's zien? Bezoek ook de website van ons bedrijf op www.jsteam.nl

WHO’S THE BOSS?! Eén blik op de markante ‘Grabber Orange’ Mustang Boss 302 Tribute Parnelli Jones is voldoende om deze vraag te beantwoorden!

Vanzelfsprekend laat de typebenaming op de flanken aan duidelijkheid niets te wensen over. Echter, het zeldzame verhaal achter dit ‘one-off’ exemplaar gaat nog een stap verder…

Is de Mustang van zichzelf al niet bepaald een introverte verschijning, de Boss 302 Tribute Package doet daar nog eens een brutale schep bij bovenop. Let bijvoorbeeld op de enorme luchthapper, de opvallende Boss 302 Striping en de fraaie 18 inch grote Boss Classic Wheels.

Over klassiek gesproken: de aluminium Rear window louvres en het traditionele Mustang-opschrift aan de achterzijde zijn een dikke knipoog naar de magie van weleer. Toen de Amerikaanse racelegende Parnelli Jones nog races won…

Het maakt van deze Grabber Orange Coupé een prachtig eerbetoon aan de roemruchte autocoureur uit de 70er jaren. Zeker als u zich bedenkt dat dit een ‘Custom Made’ exemplaar betreft, oorspronkelijk uit het zonovergoten Californië: lange tijd ‘the place to be’ voor deze onvervalste Amerikaan!

De eerste kilometers die deze Mustang heeft gemaakt werden dan ook verreden tussen ‘the rich and famous’ aan de andere kant van de oceaan. In 2014 hebben wij de auto naar Nederland gehaald en afgeleverd aan de eerste Nederlandse eigenaar. Een echte liefhebber die ieder jaar punctueel de onderhoudsbeurten door ons bedrijf heeft laten uitvoeren. Tel daarbij op de absolute topstaat waarin deze bijzondere auto verkeert, en we kunnen in dit (speciale) geval met recht spreken van een heus unicum. Eentje waar u letterlijk en figuurlijk niet omheen kunt…

Bijzonderheden: V8 automaat met 305PK+. Boss 302 Tribute Package bestaat o.a. uit: Remsysteem upgrade, Motorupgrade met Cold Air Intake systeem, Steeda dubbele uitlaat RVS (mooie V8 Sound!), achterspoiler in Gloss black, Roush Rear window louvres aluminium (afneembaar), Boss 302 Striping, Black inserts in achterlichten, Classic Mustang opschrift op achterklep, frontspoiler, Refurbished 18inch Boss 302 Classic Wheels met vier nagelnieuwe 255/45 Pirelli banden.

Verder nog voorzien van: Alpine Multimedia systeem met groot touchscreen, achteruitrijcamera (wide-view), DAB+ radio, Bluetooth, draadloos Apple CarPlay, Android auto aangesloten op het Shaker Audiosysteem van de Mustang met 9 Audiophile luidsprekers en subwoofer, vol lederen bekleding met oranje stiksel en oranje Mustang Pony in de rugleuning, Interior Upgrade Package (6 licht gepolijste teller instrumenten, lederen stuurwiel met aluminium spaken en gepolijste instapdorpels met Mustang opschrift), Dark Aluminium Dashboardpaneel, mistlampset in grille, bandenspanning sensoren, etc.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 305 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4601cc
Topsnelheid 230 km/h
Gewicht 1.600 kg
Wielbasis 272 cm

Opties

Infotainment
Audio installatie Bluetooth Multimedia systeem Android auto Apple carplay Stuurwiel multifunctioneel
Exterieur
Achterspoiler Lichtmetalen velgen 18inch Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening mistlampen voor
Interieur
Airco Cruisecontrol Cruise control Lederen bekleding Armsteun voor Stuurbekrachtiging Lendesteunen (verstelbaar) Elektrische ramen voor Rokersvrije auto Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Boordcomputer Achterbank in delen neerklapbaar Stuur verstelbaar Lederen stuurwiel
Veiligheid
Achteruitrijcamera Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag passagier Airbag(s) gordijn Bandenspanningscontrolesysteem Airbag bestuurder
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening Getint glas warmtewerend

Milieu

EnergielabelG
Verbruik (gemiddeld) 11.8 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 10.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 321 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal € 29.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 29.950