Ford USA Mustang

Fastback 5.0i V8 BULLITT 480PK MagneRide B&O Sound

Bijzondere opties

  • Airco (automatisch)
  • Android auto
  • Multimedia systeem
  • Sport uitlaat
  • Audio installatie
  • Keyless entry
  • Keyless start
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Lederen bekleding
  • Apple carplay
  • Cruise control
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Sperdifferentieel
  • Achteruitrijcamera
  • Lichtmetalen velgen 19inch

Alles over de auto

Over de Ford USA Mustang

Kilometerstand 20.679 km
Bouwjaar 2018
Kleur groen
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Coupé
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge
Kenteken G-099-DL

DEZE AUTO IS REEDS VERKOCHT - VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF NEDERLANDS KENTEKEN, BPM, RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 12 MAANDEN BOVAG GARANTIE

UNIEK IN NEDERLAND!! Ford Mustang BULLITT Limited Edition: Ter ere van de 50ste verjaardag van de iconische film “Bullitt” en een van de spannenste auto achtervolgingen ooit verfilmd, heeft Ford in 2018 de sensationele Mustang BULLITT Limited Edition uitgebracht. Voorzien van een gefinetunede 5.0 liter V8 motor met maar liefst 480PK in de klassieke kleur Dark Highland Green, laat het de legende herleven met ongekende kracht en rijeigenschappen.

MET EEN VERMOGEN VAN 480PK DUURT DE SPRINT VAN 0 TOT 100 KMH SLECHTS 4.0 SECONDEN EN IS DE TOPSNELHEID 260 KMH.

Met nog maar 20679 kilometer op de teller is deze Ford Mustang 5.0 V8 BULLITT Limited Edition eigenlijk nog zo goed als nieuw. Hij is ook nog eens voorzien van mooie opties zoals Brembo remsysteem, Magneride adaptieve wielophanging Active Valve uitlaatsysteem en een B&O Soundsystem.

De auto is door de eerste Nederlandse eigenaar meegenomen uit de USA en alleen maar bij mooi weer gebruikt. Deze unieke Muscle Car heeft echt nog maar 20679km gereden, is 100% schadevrij en niet gebruikt voor verhuur. De nieuwprijs van deze auto in Nederland zou in 2018 meer dan 140.000,- euro zijn geweest.

De volledige historie vanaf de aankoop tot heden is aanwezig en de laatste onderhoudsbeurt is nu door ons bedrijf uitgevoerd (diverse facturen en CarFax ter inzage).

De op deze Mustang aanwezige optionele MagneRide adaptieve wielophanging monitort zichzelf en past zich duizenden keren per seconde aan om uitzonderlijke stabiliteit-, comfort- en controleniveaus te realiseren Er zijn meerdere instellingen beschikbaar – Normal, Sport, Snow/Wet, Track, Track+, Drag Strip – zodat je de rijeigenschappen altijd kunt aanpassen aan de wegomstandigheden en rijstijl.

Met het Active Valve uitlaatsysteem met “Good Neighbor Mode” kun je eenvoudig kiezen uit het klassieke Mustang-geluid tot en met de mogelijkheid om je buren niet wakker te maken als je 's morgens vroeg het huis verlaat of 's avonds laat thuiskomt.

Verder is de auto nog voorzien van het kostbare BULLITT Electronics Package bestaande uit het Blind Spot Information System BLIS (dodehoek-detectiesysteem) en Ford SYNC 3 Bang & Olufsen Sound & Infotainmentsysteem met 8 inch touch- & swipe screen dat naadloos integreert met je smartphone en tevens geschikt is voor AppLink, Apple CarPlay en Android Auto, 2 USB aansluitingen, 12 speakers en versterker, elektrisch verstelbare voorstoelen met verwarming/koeling en geheugenstand voor bestuurder.

Uitrusting alleen op Mustang BULLITT: 19 Inch 5-spaaks Heritage aluminium velgen in zilver en zwart hoogglans met Michelin Pilot Sport 255/40-19 banden voor en 275/40-19 achter, BULLITT design voorbumper en grille, verwarmbaar lederen stuurwiel met BULLITT logo, zwart lederen bekleding met unieke groene stiksels die ook terug te vinden zijn op de middenarmsteun, deurpanelen en het dashboard, diverse aluminium accenten op dashboard, instaplijsten met verlicht BULLITT logo, badge op dashboard met uniek BULLITT chassisnummer, volledig 12 inch digitaal TFT/LCD instrumentenpaneel, witte versnellingspookknop, zwarte Nitro Plate uitlaatsierstukken, front air splitter (grotere frontspoiler onderzijde bumper), zilverkleurige struttbar met BULLITT logo, Heavy-Duty voorveren, aangepaste stabilisatoren, Brembo 6-piston remmen aan de voorzijde met grotere remschijven, grotere radiator, 3.73 TORSEN sperdifferentieel met beperkte slip achter en extra meters voor olie- en vacuum druk.

Verder nog voorzien van achteruitrijcamera, ambient lighting (sfeerverlichting interieur in diverse kleuren aan te passen), aluminium gas-, rem- en koppelingspedaal, achterlichten met sequentiele knipperlichten en projectielampen in de buitenspiegels vormen het embleem op de grond als de portieren geopend worden.

De Mustang is technisch aangepast naar Europese eisen.

Afmetingen: Lengte 4.784 mm, breedte 1.916 mm, hoogte 1.381 mm.

* Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van opties of accessoires. Wij vragen aan u, de voor uw aanschaf-beslissende zaken vooraf te controleren op aanwezigheid.

Welkom bij ’t Jan Scholten Team!

Wij zien autorijden als avontuur – een ervaring die je vrijheid geeft. Sinds 1968 geloven wij hierin en dit uiten we door ons als full service autobedrijf te focussen op elke stap in het realiseren van uw stukje vrijheid. Zodat u – net als wij – onbezorgd kunt genieten van het autorijden.

Door de jaren heen heeft ’t Jan Scholten Team zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel de levering als het onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Na 20 jaar het Mazda-Dealerschap te hebben gevoerd hebben wij ons verder gespecialiseerd in het merk Mazda waarbij vooral onze Mazda MX-5 know-how absoluut uniek is. Ook zijn wij Certified US Car Dealer voor de merken Ford USA en Dodge RAM pick-ups.

Onze liefde voor bijzondere auto’s komt nog meer tot uiting door het assortiment Ford Mustangs dat wij op voorraad hebben. Dit zorgt ervoor dat er altijd een unieke mix is tussen Japanse en Amerikaanse auto’s in onze showroom te Almelo.

Snelheid en flexibiliteit in communicatie en bij reparatie zijn tegenwoordig onmisbaar – maar in een wereld waarin zaken steeds vluchtiger gaan willen wij graag onze persoonlijke benadering en service richting u als klant behouden. Hierbij staat (wederzijds) vertrouwen hoog in het vaandel. We merken dagelijks dat dit vertrouwen ervoor zorgt dat zaken een stuk makkelijker gaan voor zowel u als ons. Daarom proberen wij als autobedrijf een relatie te creëeren die niet ophoudt bij aankoop maar juist is gefocust op de lange termijn.

Graag tot ziens in Almelo. Wij verheugen ons op uw komst!

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 480 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5031cc
Topsnelheid 260 km/h
Gewicht 1.735 kg

Opties

Interieur
Airco (automatisch) Keyless start Lederen bekleding Cruise control Rokersvrije auto Boordcomputer Stuurbekrachtiging Lederen stuurwiel Binnenspiegel automatisch dimmend Stuur verstelbaar Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuurwiel verwarmd Elektrische ramen voor Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Voorstoelen verwarmd Armsteun
Infotainment
Android auto Multimedia systeem Audio installatie Apple carplay Bluetooth telefoonvoorbereiding Stuurwiel multifunctioneel
Exterieur
Sport uitlaat Keyless entry Sperdifferentieel Lichtmetalen velgen 19inch Parkeersensor achter Buitenspiegels verwarmbaar Afdekhoes Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Bandenspanningscontrole
Overige
Volledig digitaal instrumentenpaneel Getint glas warmtewerend
Veiligheid
Achteruitrijcamera Alarmsysteem Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Anti doorSlip Regeling

Milieu

Energielabel
CO2 uitstoot 340 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Stef Ligtenberg
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0546 - 817 095
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag